Wist je dat?

Het zo is dat we nu voor de derde keer de Ride4KiKa organiseren. Dit was de afgelopen twee jaar alleen de sponsor-motortoer die vanuit Huizen naar Leusden reed, om daar vervolgens de cheque uit te reiken aan de Ambassadeur van Stichting KiKa. Dit was ontzettend succesvol en hebben het eerste jaar € 9000,- en het tweede jaar bijna € 6000,- mogen storten naar KiKa.

Aankomende editie pakken we het anders aan. De toer zal weer schitterend zijn, en is 165 Km. We starten we niet alleen in Huizen, maar hier komen we ook terug. Tijdens de rit blijft het betreffende evenemententerrein toegankelijk voor publiek. Dit publiek willen we naar de locatie toehalen om op deze manier nog meer geld te genereren voor KiKa. Toegang voor publiek is € 2,- p.p. en kinderen zijn gratis!

Daarom hebben we bedacht dit jaar een aantal sponsoren te vinden waarmee we publiek naar het terrein halen. Zo komt er een groot springkussen wat geleverd wordt door Gooische Air, kinderen kunnen zich laten schminken door Twinckle Schmink, er komen verschillende demonstraties met politiehonden, en het bedrijf BR Sound uit Arnhem sponsort een grote podiumwagen.

Dick Maes uit Veenendaal zorgt voor de luxe catering, er komt een Indische toko van Warung Depok, uit Nijkerk komt Mr. Sushi XL met sushibar, het IJsmanneke uit België én Fred Suikerpret komt vanuit Emmen met zijn suikerspin -en popcornmachine. Feestverhuur Het Gooi zorgt voor diverse soorten aankleding, dus lekker hangend aan een tafeltje behoort ook tot de opties.

Voor het entertainment hebben we twee Nederlandstalige zangers uit Amsterdam, Gerry Holland en Patrick Willemse, en daarbij hebben we ook zangeres Macy Loffeld uit Utrecht, met Engels repertoir.

We hebben de soul DJ Double U, funky DJ Marinho Manuhutu uit Huizen, een 14 jarige Upcoming Talent DJ Rounz uit Nieuw Vennep en ‘Live Performance’ van het Duo Funk Disorder!

En als of dat niet voldoende voeding is, dan kan je langs de standhouders om leuke gadgets te kopen bij Polaroid3D, langs de info stand van Stichting Wheels4Freedom, en neem dan ook meteen een kijkje bij de Custom Paint Shop van Gnome’s Graphics en de Tupperware stand. Alle stands worden door Fred Onderhoud uit Eemnes geleverd en op- en afgebouwd.

Wellicht kom hier nog een mobiel laboratorium van de Politie te staan waar kinderen zich kunnen oriënteren op de werkzaamheden die bijvoorbeeld met sporenonderzoek te maken heeft. In deze grote truck zijn een tal van leuke activiteiten mogelijk voor jong en oud.

Het evenement wil je natuurlijk goed onder de aandacht brengen en dat kan maar op één manier, reclame! Voor die reclame is er een ontwerp nodig, en deze maakt Keja Media al sinds dag 1 voor ons. Vervolgens drukt Marek Reklame alle banners en bebording. Het bedrijf Sedieco Audiovisueel zorgt voor alle technische ondersteuning en niet te vergeten dat de Gemeente Huizen zich ook elk jaar hard maakt voor dit initiatief door waar mogelijk te helpen, informatie te verstrekken en de vergunningen te verlenen. Koopman Transport en Andor Security hebben beide een schitterend bedrag gedoneerd.

Het grote aantal motorrijders die hierop af komen om hun steentje bij te dragen, zijn uiteraard de kern waarvoor dit initiatief is ontstaan. En dit kan alleen maar in goede banen worden geleid, doordat Stichting Verkeersregelaars Huizen (Stivehu) al hun mankracht inzet en ook omdat deze alle vrijwillige, evenementen én beroepsregelaars aanstuurt d.m.v. een strak verkeersplan.

Dit valt allemaal onder het kopje veiligheid. Zo ook BZ Beveiliging. Deze doet dit middels de reguliere beveiliging én een aantal hondengeleiders die samen met ESZI-EHBO zorgen voor de juiste ondersteuning.

Maar het team he, zonder een team kan er nooit zo’n evenement georganiseerd worden. Het team bestaat uit 12 personen: Bianca, Daan, Ed, Jasper, Joel, John, Joy, Laura, Marco, Michael, Peter en Robbert. Een ieder heeft zijn of haar input, en d.m.v. regelmatig overleg vormt dit initiatief zich.

Doordat wij, samen met álle vrijwilligers, die zich deze dag belangeloos inzetten, helpen wij de toekomst van ontzettend zieke kinderen beter te maken. En doordat wij met z’n állen, in welke vorm dan ook een bijdrage leveren..worden de onderzoeken naar kinderkanker ondersteunt, en dáár gaat het ons om!

Tot zondag 21 mei bij het Ride4KiKa Event aan het Mastspoor, Nautisch Kwartier in Huizen.

Het Ride4KiKa Team

http://www.kuypers-events.nl/ride-4-kika-event-2017/

https://www.facebook.com/events/120861575091453/