Bekendmaking Artiesten Ride4KiKa Event 21 mei 2017

De exacte programmering wordt nader bekend gemaakt..!

Live Artiesten:

Patrick Willemse:
Al meer dan 25 jaar verzorgt Patrick Willemse avondvullende gezelligheid met zijn Nederlands- en Engelstalige muzieknoten. Patrick heeft het Amsterdamse nachtleven jarenlang verheugd met onvergetelijke avonden.

Net als vele andere artiesten is ook het succes van Patrick begonnen bij de Soundmixshow. Met de vertolking van René Froger’s – This is the moment, was het begin van een bloeiende zangcarrière een feit. Inmiddels heeft Patrick ook een vijftal eigen singles opgenomen. Zoals Kus me, lieveling.

Ook bruiloften en partijen, bedrijfsevenementen, Après-ski, diner-shows en andere festiviteiten, ze worden allemaal door Patrick verzorgd, zowel als DJ als zanger. Hij komt altijd met een geluidsman/vrouw. Patrick staat garant voor een continue feest. Met zijn brede repertoire vult hij de avond vol gezelligheid, voor elk publiek, op iedere locatie.

Macy Loffeld:
Macy is pas 15 jaar geworden. Zit op de middelbare school en zingen is haar grootste hobby. Het liefst op grote podia en uiteraard het liefst goed bezochte festivals. Macy heeft een uitermate breed repertoir en zal dat ook deze dag ten gehore brengen.

Ook de Nederlandse talentenshows zoals Idols heeft ze haar vrouwtje gestaan en is nu door het gehele land actief op evenementen. Maar school vind ik ook erg leuk en behaal hier ook goede cijfers.

Gerry Holland:
Gerry is een rasechte Amsterdammer met al meer dan dertig jaar ervaring. Of je Gerry nu inhuurt voor een half uurtje of een dag- of avondvullend programma je kan altijd een enorm feest verwachten.

Vanaf het moment dat hij, op dertiende jarige leeftijd, meedeed met een talentenjacht bleven de optredens komen.
Gerry heeft duetten gezongen met verschillende beroemde artiesten, zoals met Harrie Slinger, Nico Haak en Danny de Munck. Ook trad hij op in het voorprogramma van o.a. Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings en André Hazes.

Met zijn single Kans heeft hij zichzelf helemaal op de kaart gezet. De volgende single Ik zie het wel zitten in 2009 haalde de Top 30. Na een operatie aan zijn stembanden maakte Gerry een succesvolle comeback in 2013. Gerry Holland heeft menig bruiloft en partij vermaakt met zijn liedjes. En staat garant voor een succesvol feest.

DJ’s:

DJ Rounz:
Rick Nebbeling (DJ Rounz) is 14 jaar (06-03-2002) en woont in Nieuw Vennep. Vanaf zijn 10e luisterde hij veel naar house muziek en keek vol aandacht naar filmpjes van DJ ’s. Zijn vader heeft naar aanleiding hiervan een Hercules DJ console gekocht waar hij lekker op kon oefenen. Hij vond het zo leuk dus er moest al snel een grotere console komen. Zijn ouders hadden door dat Rick het wel heel er leuk vond en lieten hem een DJ cursus volgen. Ook op school werd Rick zijn talent opgemerkt en hem werd aangeraden wat te mixen en dit op een Cloud te zetten. Resultaat hiervan was dat hij in een paar weken al 100 volgers had en natuurlijk optredens in buurthuizen en discotheken. Inmiddels heeft DJ Rounz 4 jaar ervaring en is uitgerust met een Pioneer XDJ-RX en is klaar om u te entertainen!

DJ Double U:
Willem (DJ Double U) is een DJ die met de voorkeur Oldschool Soul & Danceclassics en RnB draait. Ook als S.E.N.Z. (Seventies, Eighties, Nineties, Zero’s) DJ is deze een bekende in het Gooische uitgaansleven. Maar draait zijn plaatjes net zo lief op de ‘Dance’-vloer.

Marinho Manuhutu:
Voorheen vinyl DJ in de soulfull house en Uplifting Clubhouse onder de naam DJ Maximum.
Nu voornamelijk bezig met een mix van Oldschool Soul en Vocal House-music. Veel Classic-sounds in een nieuw jasje gemixt met hits van nu, en dit onder zijn eigen naam Marinho Manuhutu.

Funk Disorder:
Dit duo bestaat uit Dave en Duart en zijn sinds mensenheugenis idolaat van dancemuziek.

Dave was ten tijde van de discotheken 538 I-Dance, Red’s, Club Silverdome, en Club S7ven bij een ieder resident DJ.

Duart is een oudere rot in het vak en heeft vooral in de jaren ’90 furore gemaakt. Tevens behoort Ed ook tot de Funk Disorderclub.

Sinds een aantal jaren (ca. 3 jaar) hebben wij onze krachten gebundeld en zijn we dit muziek collectief gestart, Funk Disorder. Funk Disorder staat voor dancemuziek, waarbij de oude disco-invloeden en funk verweven worden in de hedendaagse muziek. Daarbij maken wij zelf platen en draaien we live, waarbij we onherkenbaar acte de présence geven.

Als live-act hebben we bijvoorbeeld al op Amsterdam Dance Event gestaan, tussen de vele grote namen. Ook hebben we onze muziek buiten de Nederlandse grenzen mogen laten horen en wel in Zurich, Zwitserland. Oók op de nationale radiozender SLAM FM (17-02-2017).