Ride4KiKa


Zondag 13 september 2020 is er weer de sponsor motor-toer in Huizen (N-H) voor Stichting KiKa – Kinderenkankervrij!
Zin om langs te komen? Wees welkom, maar er kunnen deze editie helaas maar 283 motoren deelnemen, en is inmiddels uitverkocht.

In verband met de Covid19 maatregelen. zal deze Ride4KiKa een andere vorm aan gaan nemen. Dit aangezien we onderlinge afstand moeten creëren op de aanmeldlocatie en er ook géén tankstop/pauze zal plaatsvinden zal de route zal in één keer gereden moeten worden. De route zal max. 110 Km. lang worden, dus dat moet haalbaar zijn voor een ieder. Op de eindlocatie zal na een kort bedankje iedereen weer huiswaarts moeten keren.

Het eindresultaat zal dan in de week erop bekend worden gemaakt middels de bekende kanalen.

Facebook event-pagina
https://www.facebook.com/events/541433993080967/

U bent van harte welkom in het Nautisch Quartier te Huizen
Google Maps locatie : https://goo.gl/maps/SaCcbysCcNJjpAvN9NL26 INGB 0007 1724 11 te naam van Kuypers Events
Kenmerk : Vrije donatie Ride4Kika 2020 + je naam
Liever doneren via Paypal?
https://paypal.me/kuypersevents

De Ride4KiKa sponsor-motortoer 4e editie:
De reden waarvoor we dit doen mag duidelijk zijn. Het ondersteunen van de onderzoeken door deze stichting een bedrag aan te bieden wat gegenereerd wordt met deze motorrit. Door de vrijblijvende inzet van vele personen kunnen we deze motorrit tot stand brengen. En laten zeker ook de Gemeente Huizen niet vergeten, omdat deze iedere keer volledig achter dit initiatief staat.
We zijn een zo geheten non-profit organisatie die dus geen winstoogmerk hebben, maar er worden immers wel kosten gemaakt om dit te realiseren. Deze kosten zoals de verzekering van het evenement waaronder ook alle verkeersregelaars vallen en bijvoorbeeld inhuren van hekwerken/omroepsysteem/maken flyers etc. worden in mindering gebracht van de totaal opgebrachte deelnamegelden. Alle overschotten schenken wij aan Stichting KiKa.
Dit hebben wij de afgelopen 3 edities ook zo gedaan en hadden we gemiddeld € 6000,- per keer mogen overboeken naar Stichting KiKa. Deze overboekingen en bedankjes zijn allemaal terug te vinden op de Ride4KiKa pagina’s. Hierin zijn en blijven we transparant.
Helaas zullen we zo’n mooi bedrag dit keer niet behalen omdat we het deelnemersaantal behoorlijk hebben moeten reduceren i.v.m. de huidige Covid19 situatie. Er is dus een maximum aantal tickets verkrijgbaar en op = op. Mocht deze situatie nog veranderen, dan passen we dit uiteraard weer toe.
We hebben ook besloten géén verkoop te laten plaatsvinden op locatie. Dit om een veilige, betere en snellere doorstroom te creëren bij aankomst, dan wanneer er ook nog een kassasysteem gehanteerd wordt en dus de kans op besmetting groter is.
Een ieder die het ticket gekocht heeft dient deze paraat te houden voor het scannen ervan, wat gebeurd voordat men op het terrein wordt toegelaten. Dit kan d.m.v. een printje maar nog makkelijker is deze barcode vanaf de telefoon te tonen.
Ook dienen we nog te vermelden dat iedereen die meerijdt met de Ride4KiKa, dit volledig op eigen risico doet, en onder geen beding aanspraak kan maken op de organisatie. Denk hierbij aan schade, diefstal etc. maar de uitgebreide lijst van regels zal ook nog op de websites worden geplaatst, én er zullen banners hiervan op de locatie worden opgehangen.
Tot zover deze algemene informatie, en hopen op een schitterende dag.
Het Ride4KiKa Team.